Praktisch

Openingstijden: de opvang is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 tot 18.00 uur gedurende 47 weken per jaar. De afname is 10 uur per dag. Voor een gezonde hechting en om rust en ritme voor de kinderen te creëren, is het fijn wanneer de kinderen minimaal 2 dagen per week komen. Er is plek voor 4 kindjes per dag.

Voor kleuters van de Zeister Vrije School is er de mogelijkheid tot BSO opvang, van 13.00 tot 18.00 uur op schooldagen en hele dagen tijdens schoolvakanties.

Vakanties:
Kleine Elf is gesloten tussen Kerst en Nieuwjaar, gedurende drie weken in de zomervakantie en een week in de mei- of herfstvakantie. De exacte data worden voor aanvang van het nieuwe jaar aan de ouders bekend gemaakt. Deze weken hoeven door ouders niet te worden doorbetaald.

Gastouderbureau Drakepit:
Ik ben aangesloten bij Gastouderbureau Drakepit, omdat onze visie en werkwijze bij elkaar aansluiten en omdat deze samenwerking een warme bedding wil creëren waarin kinderen, ouders en ik elkaar kunnen ontmoeten en dragen. Drakepit biedt begeleiding, intervisie en scholing aan gastouders en andere geïnteresseerden.

Kinderopvangtoeslag:
Doordat Kleine Elf als zelfstandige gastouderopvang is aangesloten bij Gastouderbureau Drakepit kunnen ouders in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Kleine Elf is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Voor meer informatie of een proefberekening kunt u op de website van de Belastingdienst kijken.