Over Odile

foto voor drakepit website 1Hallo! Ik ben Odile (1977) en moeder van twee prachtige zonen, van 5 en bijna 1 jaar.

Liefde en zorg voor het jonge kind vormen een rode draad in mijn leven, pedagogiek een passie. Al zo lang ik het mij kan herinneren, hou ik van dat wat een moeder doet. Liefdevol verzorgen, met warmte koesteren, aandachtig aanwezig zijn en met vreugde de verwondering voor het kleine delen en uitdragen. Van poppenmoeder tot grote zus en oppas: waren er kleintjes in de familie, dan vond je mij daar als kind!

Dit bracht mij na het VWO bij Hogeschool Helicon (Vrije Pedagogische Academie), waarna ik enkele jaren gedreven en enthousiast als kleuterleerkracht op de Vrije School heb gewerkt. Verder heb ik met een Schoevers Directiesecretaresse achtergrond bij diverse bedrijven gewerkt in verschillende branches en vanuit mijn liefde voor yoga heb ik een opleiding tot kinderyogadocent en een Ashtanga Vinyasa Teacher training afgerond. Uiteraard ben ik in het bezit van een diploma EHBO bij Kinderen.

Aangevuld met een dosis levenservaring, heb ik nu een kleinschalige professionele kinderopvang aan huis, waar ik als gastouder kinderen een warm en geborgen tweede thuis bied. Want moeder, opvoeder, pedagoog zijn, dat is wat ik het liefste doe! En wel vol bewustzijn en aandacht voor mijn leefomgeving, met zelfreflectie en vreugde voor het kleine. Ik werk vanuit mijn affiniteit met natuurlijk ouderschap.